Studerar du ekonomi/redovisning och vill dryga ut studentkassan samtidigt som du får värdefull praktisk erfarenhet? Vi söker just nu omgående en noggrann junior redovisningskonsult på deltid till vårt team, för arbete ca 15 h/vecka, så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Reconomica är en digital redovisningsbyrå i centrala Göteborg. Vår vision är att hjälpa våra kunder att växa och utvecklas genom att erbjuda vassa digitala och moderna ekonomitjänster som både sparar tid för kunderna och ger relevanta, skräddarsydda beslutsunderlag och verktyg för tillväxt.

Vi sätter alltid kunden i fokus och lägger stort värde vid genuint engagemang och en hög servicegrad. Våra kunder är främst ägarledda start-up företag samt tillväxtföretag i olika branscher, men vi hjälper också medelstora och större företag samt börsnoterade företag med specifika tjänster och interimslösningar.

Arbetsuppgifter

Du kommer primärt att arbeta med löpande redovisning, månadsavstämningar och förberedande rapportering för 2 av våra mellanstora kunder i olika branscher, båda handelsföretag. Arbetet kommer främst att ske i Fortnox men delar av arbetet sker även i integrerade system. Då vi ständigt arbetar med att effektivisera och digitalisera arbetssätt och processer kan det även bli aktuellt med frågeställningar gällande detta.

Det kommer även att finnas möjlighet, för den som vill arbeta mer, att hjälpa till i årsbokslutsarbetet för dessa bolag samt för andra bolag.

Vi erbjuder dig:

 • ett flexibelt extrajobb som kan utföras på distans från hemmakontoret eller på vår kontorsplats i Vasastan, Göteborg, perfekt att kombinera med studier.
 • en arbetsplats och ett team som är öppet, positivt och inkluderande med högt i tak, och där vi värdesätter att du bidrar med dina egna perspektiv och idéer.
 • möjlighet att arbeta med de mest moderna verktygen på marknaden då vi har ett helt digitalt och papperslöst arbetssätt.
 • möjlighet till mer tid och bredd i arbetsuppgifter för rätt person, då vi växer hela tiden.

Vi tror att du är/har:

 • en student som går sina sista år på eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi/redovisning/finans.
 • tidigare erfarenhet som exempelvis ekonomiassistent eller av löpande bokföring vilket har gjort dig trygg och självgående med redovisningens alla delar.
 • driven och nyfiken som person och gillar utveckling, förändring och utmaningar. Du kommer att komma in mitt under högsäsong i en mindre organisation vilket ställer krav på att du kan arbeta självständigt, disciplinerat och ta egna initiativ.
 • prestigelös och gillar att arbeta i ett mindre team och i en mindre organisation där du har möjlighet att påverka och vara en del av en resa samt lära dig mycket på kort tid.
 • både fallenhet och ett brinnande intresse för ekonomi, redovisning och företag och gärna också av digitala lösningar för att effektivisera och automatisera processer.
 • strukturerad och noggrann och van att jobba i ett högt tempo mot deadlines.
 • flytande svenska i tal och skrift.

Anställningsform och uppdragsstart

Visstid/Extraarbete/Deltid, minst 15 timmar per vecka.

Uppdraget startar gärna så snart som möjligt och vi kommer att genomföra urval och intervjuer löpande så vänta inte utan ansök redan idag.

För frågor kring tjänsten e-posta till jobb@reconomica.se , Kontaktperson: Kristina Bengtsson

Ansök genom att ladda upp CV och personligt brev längre ned på sidan. För information hur vi behandlar kandidaters personuppgifter, se vår integritetspolicy

Kontakta oss!