En unik möjlighet att lära sig modern digital redovisning

Vi på Reconomica älskar engagerade, drivna och nyfikna praktikanter. Med rätt engagemang, driv och inställning kanske praktikplatsen övergår till en anställning då vi alltid ser praktikanter som framtida rekryteringsmöjligheter.

Vad kommer du att få ut av en praktikplats hos Reconomica

Du kommer att få vara en del av vårt lilla team på en arbetsplats som arbetar nära kunderna och där bara du själv sätter gränserna för vad du vill göra och lära dig varje dag. Vårt mind-set är öppet och inkluderande med högt i tak, och vi värdesätter verkligen att du som student tar med dig dina egna perspektiv och idéer till oss. Vi har ett digitalt arbetssätt med de mest moderna verktygen på marknaden och är inne i en fas där vi utvecklas mycket inom detta område, så du kommer även att kunna få vara delaktig i detta arbete.

Förutom löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra och avstämningar kommer du att få prova på bokslut, Årsredovisning och deklarationsarbete. Men det kan som tidigare nämnts också bli aktuellt med arbete kring den digitalisering som fortgår.

Vårt glada lilla team håller till i ljusa lokaler i populära Vasastan i Göteborg där även du kommer att ha din plats.

Vem är du?

För att vi skall vara en perfect match tror vi att du kan känna igen dig i följande:

  • Du studerar ditt sista år till Redovisningsekonom/Redovisningskonsult eller liknande på en yrkeshögskola.
  • Du är en engagerad, driven och nyfiken person som gillar utveckling, förändring och utmaningar. Du behöver ha ett brinnande intresse för ekonomi, företag och företagande och gärna också av digitala lösningar och processer.
  • Då vi arbetar nära våra kunder i ett högt tempo och med hög servicenivå behöver du ha ett genuint intresse av kundservice, ett flexibelt tankesätt och förmåga att etablera förtroendefulla kontakter/relationer.

Var det dig vi just beskrev? Är du redo att anta utmaningen hos oss på Reconomica?

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 december.

Kontaktperson:Kristina Bengtsson
Mail:jobb@reconomica.se
Hur:Skicka en ansökan där du beskriver kortfattat varför du skulle passa som praktikant hos oss, tillsammans med ditt CV.
Typ av anställning:Internship/LIA-praktik
Sista ansökningsdag:31 december


För information hur vi behandlar kandidaters personuppgifter, se vår integritetspolicy.

Kontakta oss!